[華東地區] 求救!遇上黑店!

搵工联会的人幫你
回復 wetfu #21 的帖子

咩工聯會可以幫到我?
回復 kelumen #1 的帖子

這種情況下建議你現場報警,嫖娼正常只是罰金處理,而勒索以及限制人身自由則是刑事罪案。分分鐘可以牢底坐穿,正常情況下對方勒索過後會跟蹤你,如果你前往公安機關,他們會攔阻你并退之前所得不義之財。若你直奔機場車站則正中對方下懷。
多谢师兄提醒
下次條女地方就咪去啦
更加要改地方
再有下次拍佢照先再當佢面話傳比個公安朋友
而家去叫雞
半小時後來找你

下次醒少少,路边野花不要采
就当買個教訓
路邊雞好危, 學樓上ching話齋, 去sauna好過啦, 唔知地方最簡單嘅方法就係搵的士佬
上海大把的好场啊,安全
報公安不怕的 其實係妳不熟公安系統運作。賊人擺明就係利用你不敢報警噶心裡捉妳痛腳。就算距照妳回鄉證又如何 唔通距敢敢去香港做瓜妳啊 。咪傻啦 絕對報警
遇到这样的事情第一时间报警,路边的拉客千万不要跟着去呀
其實報公安會唔會上身?要唔要坐囚?
出門玩要小心為上
對於師兄既遭遇小弟深表同情,睇來師兄唔係成日出來玩既人,
錢無左可以再搵過,最緊要係自身既安全。
師兄就當呢兩次係比錢學野,以後出來玩要加倍小心,特別係得自己一個人。
無論玩乜都有好多古惑野,祝師兄玩得安全,玩得開心。
回復 fclung #35 的帖子

THX, 有心人!有機會都想分享下你既經驗!
請問現在報公安,公安去那拉人?對方仍然在等水魚?有何証明你被老屈?得把你口?
回復 04340696 #20 的帖子

多謝師兄
風暴英雄 發表於 2015-4-8 02:37

這種情況下建議你現場報警,嫖娼正常只是罰金處理,而勒索以及限制人身自由則是刑 ...

多謝版主指導,4台淫民獲益良多!
其實即使我今日告佢地都仲得,但可能會引起傳票問題!

傳票-- 即係要去該地點(上海)上庭指証及作供!

因為佢地當日係碌我張提款咭!佢地敢明目張膽,相信後台非輕!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-13 11:07