[曼谷] 蛇尾近況-好多香港人

好撚白痴嘅行為
DKLM, 偷拍正一死PK
p_fai 發表於 2023-7-13 22:00
真係有咁幾情況,每晚落去都見到,哩d真係pk杏加橙,都唔知有乜好睇,睇班女出尼揾食折墮,然後覺得好笑? ...

我都認同戈D人係搞事, 好似好威甘, 有種就叫一個返去, 叫自己條女睇真人SHOW
用手機回應 KIMMOK #43 的帖子

佢哋可能以為帶條女去睇雞,然後就信佢唔會叫雞….最後條女就同佢兄弟d女講….跟住班兄弟死得好慘
其實班staff應該唔好比女客入,班女本身入去都要櫃檯攞飛仔
fy9413 發表於 2023-7-13 13:08
重點係帶女參觀

如果條女好靚可以走問吓價呱😅
我好憎去蛇美,入到去人多多好似比人睇住曬,on 99行個圈就走。
而家咁更加唔駛去。
而家蛇美, 已經不復疫情前, 價格亦飛升, 唔會再落去.
荼記常客 發表於 2023-7-16 00:28
如果條女好靚可以走問吓價呱😅

記得好多年前有師及吧內泰妹提及過, 非泰妹(真女)是不能內進的, 現在改例到可以比港女及外藉女士進場參觀?!
回復 denial ##6 的帖子

有同感!影到就玩完
蛇美有服务吗?
fy9413 發表於 2023-7-17 16:27
記得好多年前有師及吧內泰妹提及過, 非泰妹(真女)是不能內進的, 現在改例到可以比港女及外藉女士進場參觀?!

蛇美只係唔比妖入

本身都有緬甸/老撾妹喺度搵食 港女都得架
回復 ufowonder ##1 的帖子

咁真係唔係幾好,阻住大家搵食。

我都會第一個出嚟吊鬼!離譜 影人地
These people need to be educated…I mean get slapped and tell them get the fuck out…like the scene in Training Day, Denzel catches college kids buy weeds in ghetto and tells one of the girl that homeboys will run train on her…
偷拍先係最大問題
遲早逼到轉哂玩app,冇咁多實體場
我十年前同ex去
的條女返酒店做cameraman
回復 ufowonder ##1 的帖子

變左旅遊景點啦。可以剩睇唔上,似以前澳門沙圈

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-12 15:36