先要有文明 才能相容多元文化

你的問題就跟你祖國的問題很相似。
這裏唔會有人留意你, 而你因何被ban?你自己最清楚!
800men 發表於 2011-2-23 14:47
你的問題就跟你祖國的問題很相似。
這裏唔會有人留意你, 而你因何被ban?你自己最清楚! ...

口是心非!不是你先說我被多次禁言嗎?你不留意,怎知我被多次禁言?

我可沒你那麼愛你的祖國,愛你那個令數千萬中國人枉死,中國歷史上最殘暴的中華人民共和國,真正愛國的中國人,一定想剷除中華人民共和國。
辛亥革命 發表於 2011-2-22 22:43
「我應該反省下」?還是「你應該心知肚明」?

不脫「愛祖國」之人的本色! ...

祖國誰不愛  除非亡國奴
bigfatdog 發表於 2011-2-23 17:19
祖國誰不愛  除非亡國奴

不過你愛的是那個令數千萬中國人枉死,中國歷史上最殘暴的中華人民共和國,真正愛國的中國人,一定想剷除中華人民共和國。
辛亥革命 發表於 2011-2-23 16:50
口是心非!不是你先說我被多次禁言嗎?你不留意,怎知我被多次禁言?

我可沒你那麼愛你的祖國,愛你那個 ...

留意你!? 你有乜好留意呀!?
睇上圖, 唔洗留意你, 你自己都爆响口啦!
淨係得把口講你自己嘅祖國!
800men 發表於 2011-2-23 19:52
留意你!? 你有乜好留意呀!?
睇上圖, 唔洗留意你, 你自己都爆响口啦!
淨係得把口講你自己嘅祖國 ...

你所引述的,只是我以前的網名,並無談及我被禁言,再者,問我的不是你,你為何會留意?

神人共憤的中華人民共和國是你愛的祖國,不是我的,我是想剷除中華人民共和國的中國人。
辛亥革命 發表於 2011-2-23 21:56
你所引述的,只是我以前的網名,並無談及我被禁言,再者,問我的不是你,你為何會留意?

神人共憤的中華 ...

原來你想剷除你愛的祖國!
不過....咪又係得把口响度放屁!

神人共憤的中華 ...

講就天下無敵
做就有心無力
狗囗長不出象牙
一世做三等賤民
800men 發表於 2011-2-24 11:19
原來你想剷除你愛的祖國!
不過....咪又係得把口响度放屁!

你是文盲,還是有reading retardation。

神人共憤的中華人民共和國是你愛的祖國,不是我的,我是想剷除中華人民共和國的中國人。
bigfatdog 發表於 2011-2-24 19:25
講就天下無敵
做就有心無力
狗囗長不出象牙

道理說不過人,只能人身攻擊,就是你們這些熱愛中華人民共和國之徒的拙技。

神人共憤的中華 ...

咁就實事求事D啦,兄台你喇喇聲扯起支旗,打正旗號去剷除共產黨,招攬支持者,幹一番事業。唔好講就兇狠,做就毓民(可以解讀為你講野時就兇兇狠狠,要做野時就只會搵毓民;當然也可以有不同的解讀,這裡就留白給其他師兄去發揮想像空間 )

講就兇狠,做就毓民
講就兇狠,做就毓民
講就兇狠,做就毓民
講就兇狠,做就毓民
辛亥革命 發表於 2011-2-24 22:44
你是文盲,還是有reading retardation。

神人共憤的中華人民共和國是你愛的祖國,不是我的,我是想剷除 ...

你擺明愛你的祖國但又唔敢認!咩心態呀!?
辛亥革命 發表於 2011-2-24 22:50
道理說不過人,只能人身攻擊,就是你們這些熱愛中華人民共和國之徒的拙技。 ...

你都作人身攻擊啦!又話文盲又話reading retardation,
有口話人冇口話自己, 唔知醜!
逗利是佛 發表於 2011-2-25 00:38
咁就實事求事D啦,兄台你喇喇聲扯起支旗,打正旗號去剷除共產黨,招攬支持者,幹一番事業。唔好講就兇狠,做就 ...

好一句「講就兇狠, 做就毓民」
妙!
支持 支持
逗利是佛 發表於 2011-2-25 00:38
咁就實事求事D啦,兄台你喇喇聲扯起支旗,打正旗號去剷除共產黨,招攬支持者,幹一番事業。唔好講就兇狠,做就 ...

作為一個有血性的中國人,對於這個中國歷史上最殘暴不仁的中華民國共和國政權,想剷除它是自然不過的事,有人會暗中組織武裝力量,有人會口誅筆伐,最可恥的是那些為這個政權說項的人,為虎作倀!

800men此人對我說得再清楚不過的立場也可以歪曲,說他有Reading retardation只是講事實,何人身攻擊之有?
辛亥革命 發表於 2011-2-25 11:57
800men此人對我說得再清楚不過的立場也可以歪曲,說他有Reading retardation只是講事實,何人身攻擊之有? ...

「歪曲」是你的專長,這裏冇人及得上你。
這裏亦有人講過:
「要講得你明,仲難過講得你服」!証明你的歪曲技倆無人能及!
你技窮、詞窮, 然後係度發窮惡, 作人身攻擊!好不要臉!
去剷你愛的祖國啦!笨!
800men胡言亂語,說話無憑。

那個說「要講得你明,仲難過講得你服」的人的理據也站不著腳,我也回應了。
辛亥革命 發表於 2011-2-25 12:46
800men胡言亂語,說話無憑。

那個說「要講得你明,仲難過講得你服」的人的理據也站不著腳,我也回應了。 ...

辛亥革命 話喎佢只係得把口去剷除佢至愛嘅祖國喎!
只係用把口喎!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-2 23:03