[華南地區] 北上跟飯盒酒店过夜,飯盒一起登記好嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請指教.
回復 topgen #1 的帖子

你問嘅問題真係太廣泛,北上邊度先?住乜野酒店呀?
回復 maniel #2 的帖子

深圳,商務酒店...

最好叫條女攞房,跟住用埋你個名登記入住。因為公安唔會間間房去滋擾住客, 尤其係五星酒店,只會集中查單身男客房。

記住條女個名,叫佢記埋你個名。男女朋友無埋甴連名都唔知.  如果夾好大家係乜職業,幾時相識更好。

最好保留一些過往微信聊天紀錄,以証明係己相識男女朋友。

(啱聽唔該加D分)
厘段時間要落下本,上CTRIP揾間堅野外國五星酒店,可以止下咳。
"卜田"口岸附近,"卜朋"起來等之類,行去水圍20分鐘。
最好一齊登記,因為我都系甘,比人查左3次,對番資料冇事!
回復 ray22a #6 的帖子

師兄我想問d ko會問咩架,事前有冇咩要準備?
師兄我都想知,thx
回復 zhumuo #4 的帖子

我都係咁話,房租一千以上嗰啲啦!
多謝師兄提供資料
有冇咁嚴呀?
刨下文,其他師兄有很多分享的
回復 ray22a #7 的帖子

3 times? any details?  like time and place, hotel names, noon or mid night etc etc. These will help lots of
CHing.

梗係好啦.
5月18号普通宾馆才解封。最好都系叫条女开房先,然后你跟上。听讲凌晨2点后不查。

一齐登記好D!
噚日去SZ同個CP嘅SN囡囡爆房,去間有外資背景5星,BestWestern,以前係外國都知呢間嘢貴夾5抵,但冇計,5星嚟講最平,408人仔,又係外國大集團,兩人一齊登記,成晚靜應應,可能好彩5揸掛,5知。以生肖呢計,我大過條囡2個圈。今朝腳震震回歸
梗系登记啦,仲要夹定口供啊來自: iPhone客戶端

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-13 12:59