[華南地區] 淡水探秘之旅 1 ( 既然有人已幫忙轉載到141分享麻煩版主刪文

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟當年開左ac後都無乜點上黎,適逢 "map1013" 出左河口之旅,咁我上黎睇返原裝報告都應該回報返dd野既,就送上小弟新年前後3次的淡水之旅。雖然都成個月前既,但都希望為有需要去玩既人指下路,比人地參考下。

農曆新年前的星期六 晴 暖左好多,一於出發去玩下😎  ,心震呢期唔多好天氣,怕怕地就去左避風港淡水。(點解覺得佢是避風港,請自行網上收集資料) 去到羅湖一出轉去右手邊就有大巴去淡水,千其唔好上錯車去左大亞灣。車資40/位 (現在好似45了)。  座一個鐘左右掛,去到交立橋 (姐是第一個落車站) 我就落左車了。

一落車成堆人拉客我無理佢地😒 ,自已周圍走下。右手面是一間幾靚仔既酒店(胃也立?),不過我無去(因為要過馬路)咁就沿著落車位走回頭路,行到無耐就見到見寫住洗浴,按摩的,我就上去打算洗下爪,點知一入去佢話洗爪80 推油按摩 120 簡堆油啦,我就是是蛋蛋咁簡左最貴。

不過120已經估到無野玩,但我覺得答完車咁耐按下都好。就上房,技c乜樣都無興趣就咁除3 比佢按下。按完後面按前面,按到3角位我都無乜反應 (心想正骨既費事搞人地) 點知佢特然彈句我唔夠魅力嘛?我都唔係好老姐(目測26~7),我當然話唔係不過你有d乜服務提供先,佢一口答,手打唔加錢,+80 波推(只係推下前後,之後手打) +230 開大 重問返我夠唔夠時間做2Q...  咁我當然好識做咁簡個最貴既比人地搵多d過肥年啦。  過程都係個d,小小服務,當快餐就好啦,不過佢手骨真係幾好既.

休息左陣就當然搵下百度地圖邊度有多按摩場,最後就去左 人民醫院附近因為多骨場之外重有好似好多食野既餐廳。

左搵又搵,都唔見邊間多人食,行下行下,最後入左間叫"全汁全味"既鋪頭食左個燜驢肉,食完又入正場搵野玩.

其實一邊搵野食一邊我都留意緊邊間場有野玩,見到d招牌有d寫有 魚療  (有d魚過黎咬死皮)  最緊要重點係,真係好多場,每條街都有一間咁勁,間接證明呢度真是避風港。

咁食完野就去左對面間場睇下 一睇,按腳又係80,按摩90咁怪,一於洗下爪睇下係咪有乜秘密。
結果當然好正經咁按完腳,不過唔知係咪心理作用,女女有走光,有波睇,又好似係掂到d野。

咁按下按下,就問佢有乜野場所堆介,佢就話你想玩乜嫁?正經定特別d嫁?我當然話乜都有既場啦。佢就話其實間間場差唔多姐 ,近近地有間 X海格 好多人都去嫁。咁問好點走又去睇下。

中途比我發現左重點 "我居然見到2間潚灑" 因為之前問定邊度有野玩(有服務),就係叫呢個名我重羅定微信以備不時之需 但一落車就被人呃左2q無乜貨交就算了。

經過其中一間時重有人叫我上去暗示有野玩 。不過行多兩步就金X格了,我只好算了。

入到去金X格,好大下,有8層。 1樓大堂,2樓沖涼,3樓自助餐(已經食飽好蠢左 ,4~6樓平民按摩200否樓下,我又問下地下個個經理,最貴個個499同299有乜唔同,有乜玩,佢居然答,按得好d,房靚D,有得留係房訓。真係被佢吹漲 。

唔理咁多一於試最貴既睇下乜東東,沖好上3樓我真的很後悔,個度既自助餐 係好食,多款,重好多人食。抱住唔甘心既心情我只食左一碗粥就走人。

去到車立 口,有個經理彈出黎問我上幾樓,我就當然話7樓,上到去問我做乜式,我話我做499既,重要過埋夜,點知佢話499要1點之後先有得留房過夜,299就可以提早比你按完過夜。咁我話我入房等啦。

結果我以為佢安排499比我,點知入左個299既技c,我又求其算啦,一心按完訓覺,途中問技c 499 & 299分別,佢好行咁答我,499有音樂聽,d油靚d。咁我只好任佢按。

到按前面時好恐怖,佢k係床邊,幫我由胸一直堆到肚腩度,其間佢對波居然係咁hi到我。重要有d野睇下。心想又黎,唔係掛,無貨交啦。到按完肚再座上黎就按下按下按到3角位,佢就問我使唔使保健埋呢度。

咁我好直接問佢,要加錢嗎?佢話小費100~200 或者加鐘1個鐘或以上。  咁我就當然話小費啦,你要做好d。

結果佢玩得好舒服咁完成任務。到之後佢先話原來,499包埋呢d小費,重有得加錢同技c傾。

重話做299既同499是兩批唔同技c....  後悔了吧?跟住佢話,但我可以私人同你泡泡浴下,唔收錢呢。結果................完

再作多小小野比大家參考:
淡水有企街,有髮狼 (這些價錢便宜)  有正骨配機餐 /+錢開大  都有玩服務的管式 700~1200  (部份細場 500) 時間有90min / 120 min 記得問清楚。
其實重有好多地方可以探秘,等待開發。

由於以上純粹虛構,所以不用找我,如果發現到暗示係你看錯。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
你絛友仔,
抄人地帖都改下個標題啦

SOR,呢段文是我自已原創的

我既報告首發是 香討,winning,idream

同埋我永遠只會用 "notman" 呢個 網名。

最後唔信既請到各網站睇下我既發帖日期!  

我不介意別人轉載我既文 同其他人分享,但請 自重及註明出處 thx!!
回復 notman #1 的帖子

師兄既包膠好好玩!
淡水的確多野玩,但比較揚
有介紹可pm我微信ID
我信你, 報告好正, 其實邊一個站落車最好呢?
回復 keungsiu #7 的帖子

交立橋落車吧!

姐是見到維也立酒店個度!
多謝報告!

做浴缸膠袋真係好大!
notman 發表於 2016-4-23 12:52
回復 keungsiu #7 的帖子

交立橋落車吧!

明白, 謝謝
多謝. ching, 等小弟又識多個地方. 其實淡水. 小弟早係二三十年前去過. 果次都係朋友帶我去. 最記得一入到間賓館, 上左房. 電話已經係咁響問你要唔要女. 包條女全日...(13:00 - 第二日 12:00 ) 都係1k . 可能小弟後生時比較順眼.... 不過果時交通就真係好唔掂. 坐火車返深圳都成過九幾鐘. ^^
唔該師兄果邊真係一個好地方

師兄。企街發廊咩位置,可否pm小弟
多谢師兄分享
多謝師兄分享
“由於以上純粹虛構,所以不用找我,如果發現到暗示係你看錯。”呢句好正!
……好像只在牌坊及客運站落客的

家用多少
多謝師兄支持支持
C兄如果係舊文就最好注明日期啦,金海格以前係正骨,乜裝修後做埋邪
佢自助餐是OK的,付近仲有間威尼斯假日

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 08:57