[老撾(寮國)] 當地雞真係窄西

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多微信假女,上門人仔變1000但係真人同相差十成,仲要彈走屈你車費60w kip
安全就3江不過就收人仔700 但女出奇醜樣,棋都硬唔起
想搵河內個女女但又肥又醜都700人仔
工作環境衛生好差
好臭間房
條女西臭既
但西窄我屌2q 龜頭都脫皮
要看醫生⋯⋯一定要用google map搵診所
鬼佬黎
開5日抗生素救jj
回復 Kingkinghohoho ##1 的帖子

師兄,你真係勁,屌到龜頭都甩皮,重要睇醫生,心感佩復。
好彩冇aids
师兄去哪个点啊 -。-
回復 hei1987 ##4 的帖子

可能是老撾萬象啊,
回復 kakak ##5 的帖子

三江 就在万象 我是问那个店 哈哈哈
好勁唔同隻西有牙
三江按摩店近死角位

回復 Kingkinghohoho ##8 的帖子

三江區 ,以下皆為rmb價格。

Ktv的過夜約850-900。

Gto的,老窩妹,短打300過夜約500,但是很難挑。

三江酒店Sn越南妹,5-600一次,12-1500 6H。
某家,1000九十分鐘的越南妹,很難挑。
湖南700/900兩種,100分鐘,900的有很好的⋯

按摩店的,快餐大都是收,20-30万kip⋯

某角落的,又是那個價格,猜不出來是哪裡也
是建國大酒店,附近的那家嗎? xx女兒國⋯
玩到睇醫生,師兄你保重身體。
竟然要睇醫生?保重
保重 玩得安全放心
個閪臭嘅都照屌,重要屌兩Q, 陰莖陰莖.
臭既就要小心唔玩喇
三江地方,日夜都有人派咭片,咔片甚麼都有,越南的,老撾的,學生妹,兼職的,用wechat
電話號碼聯絡,其中也有好壞,因人而異啦。
三江附近,也有很多休閒中心或按摩之類的,有很多透過波離看到,是有囡囡換上晩裝的,等待客人來挑選,大概一百萬老撾幣就可過夜,很青春呀,廿歲留下,給錢就直接帶走。
祝師兄早日康復咯

祝早日康复
老挝有这么贵吗
性價比不高
回復 Kingkinghohoho ##1 的帖子

thank for share

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-13 03:11