[男仕按摩預約] 🌟幼齒 ⭐提子,渴慾淫女扭動蛇腰,腰力驚人,徹底榨乾我!!

簽到
名稱: 幼齒⭐提子
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/C25151-荃灣-樓上骨-幼齒⭐提子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幼齒 ⭐提子,高挑模特兒,樣貌標緻,人見人愛性感又夠誘惑,
有波有羅,曲線惹火,玲瓏浮凸,幼腰加36D巨乳,皮膚白白淨淨,整體感覺正到無朋友!
入到女女好好笑容熱情招呼,互相吹水一番,大家岩嘴形好健談,
主動幫我寬衣解帶沖涼,對我柔情挑逗,侍浴無比細心,態度相當好,
前後波推加夾腸仔,水中簫吹到雪雪聲,好快一柱擎天,真係攞命難以忍受,總算順利過渡,冇玩到走火!
床上試手骨,按摩推油好有技巧,做到按穴位準力度足,真係幫你鬆到,
推前列腺佢推到硬晒軚啦,摩打脷由上啜到下,
更加進取,不斷搶攻,奶袋袋啜蛋蛋,真正嘅淫女人!
翻身騎住我69式吹奏,落力吹口琴,大大力吮吸鳩頭,一吹一含,
而且吸啜力強,速度相當快,一流口技,加深喉,
吹到我爽得蹬恆雙腳,真係忍不可忍叫停!
女女隨即帶套主動騎乘,起步頭幾下有D窒,一入直路女女就開行副偈,
渴慾淫女扭動蛇腰,腰力驚人,天然穴水好快湧出,
佢更加姣到不停摸對巨乳,嬌喘連連,令我回味無窮,轉男上體位愈戰愈勇,
由中速轉向極速,女女極大嘅叫床聲將我聲線蓋過,好快榨乾我,
將精華素徹底釋放,玩埋事後簫,掂呀!
多謝師兄分享~~
回復 JianLu ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 05:01