[新兵問路] 急問 胡志明 第十郡 有沒有boom boom地方

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

急問  胡志明 第十郡  boom boom地方

我朋友話有
他試過  講好方便找到   几間以上
120w  vnd 以內
但他不知地址  区域
我给他氣壞
只叫我問人便知
他以前也是這樣才知道

求各位師兄指点

十郡有幾間在 Nhạt Tao 街近台灣辦事處嗰頭,招牌係 Hot Toc 即係理髮店. 價錢平,100萬不過質素肯定唔得. 全部中女我六月份報告有講過.
多謝分享。
感谢大哥分享!
回復 austinpower ##2 的帖子

師兄  刚看過你篇文章

google map 入你那個位置便是那点?
Nhạt Tao, Nguyen Tieu La

你可不可再準確些指明边個位置 thx
回復 sex_10m ##5 的帖子

169 號

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 +2 收起 理由
austinpower 0 + 200 + 4 + 2 都係你最清醒

查看全部評分

回復 hamwet6 ##6 的帖子

什麽169號
講清楚 thx
sex_10m 發表於 2023-8-18 09:20
回復 hamwet6 ##6 的帖子

什麽169號

再睇清楚張相
回復 austinpower ##8 的帖子

看師兄以前那篇報告d 相
如是那類  就當然不好啦
但 服務如何 玩几耐 ...

另D10  Hawaii Luxury Massage HCM
師兄你去過未  220w 100mins
好似好高級   看相片...

sex_10m 發表於 2023-8-18 11:12
回復 austinpower ##8 的帖子

看師兄以前那篇報告d 相

Hawaii 系半套店, 220萬bj 不如去LC. LC  90 分鐘都系 210萬。加50萬有全套做。
回復 austinpower ##10 的帖子

佢寫  100w ticket 120w tip   full service  1 shoot ???
sex_10m 發表於 2023-8-18 13:31
回復 austinpower ##10 的帖子

佢寫  100w ticket 120w tip   full service  1 shoot ???

我未去過,朋友說半套,等你去完先知系唔系 FS
回復 austinpower ##12 的帖子

師兄你说得对
頂佢  220w 只是 bj hj 69

Full service with me includes: sauna, shared bath, massage, nuru essential oil garden, relaxation by hand and vacuum (in bed, slide, there are 69. CIA). All but no sex
sex_10m 發表於 2023-8-18 22:49
回復 austinpower ##12 的帖子

師兄你说得对

呢樣嘢上次我報告都講過. 十郡間 Eva 都係同我講 Full Service 再問清楚原來係所謂 FS 就係你所講的. 佢哋個全套同我哋嘅定義係唔同

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 09:02