新手一問,偉哥

回復 小老外 ##23 的帖子

會唔會係傳說中的 金蒼蠅迷情液
曼谷有得賣?
唔知仲有冇人睇到,但係我想問下,係香港玩遲利士入泰國,搭飛機安檢果d會唔會話係限制藥物唔比帶入境嫁???
曼谷同芭堤雅 好多遊客區嘅藥房都有得賣,千祈唔好幫襯街邊小販

有需要先食,唔好當壯陽藥,有食其他藥先問醫生,食邊隻,份量幾多,曼谷芭堤雅大把醫生講英文,醫院有泌尿科專家,問咗先,檢查吓,下次自己去藥房買(醫生開貴頗多)

食邊隻藥要自己試,隻隻都有d副作用: 面紅,頭赤,喉嚨有苦/酸味,口渴,人人反應唔同

份量亦要試,開頭食少量(同一隻藥有唔同mg),藥太重又買唔到少份量,就要買pill cutter自己剪開粒丸

唔一定要原廠藥,generic都係真藥,合法生產,國際藥物協議規定藥廠專利有限年期,結束後就要公開藥方,印度泰國都係generic藥物生產國,好多大廠參與,既安全又有品質

玩得健康又happy
食完飲返多啲水,有助減低副作用
mm1234cc 發表於 2022-10-24 23:47
唔知仲有冇人睇到,但係我想問下,係香港玩遲利士入泰國,搭飛機安檢果d會唔會話係限制藥物唔比帶入境嫁???

我都想知,哈哈,如果用唔晒,你哋會掉咗佢定帶返香港?
roadpeople 發表於 2022-10-25 00:24
曼谷同芭堤雅 好多遊客區嘅藥房都有得賣,千祈唔好幫襯街邊小販

有需要先食,唔好當壯陽藥,有食其他藥先 ...

感謝師兄提點
哈利哈利 發表於 2022-10-25 10:58
食完飲返多啲水,有助減低副作用

謝謝你的提點
回復 mm1234cc ##42 的帖子

泰國藥房公開發售 應不會是禁品

但偉哥和犀利士在香港是禁藥 如帶有大量 會拉

十粒八粒應會放你一馬卦。
lake625 發表於 2022-10-24 12:02
打開包裝,Kamagra果凍萬艾可包含7包的小袋子。具有不同的果凍口味(例如蘋果,獼猴桃,草莓,鳳梨,香蕉,櫻桃 ...

者係要含一陣?
UncleGF 發表於 2022-10-25 11:55
回復 mm1234cc ##42 的帖子

泰國藥房公開發售 應不會是禁品

我既意思係,泰國唔識路數買。

香港朋友識藥房朋友仔,咁帶過去

出入境都無問題??
eddie1982 發表於 2022-10-23 17:32
服用這些藥物一般不能飲酒, 不是對藥效有影響, 而是對健康有不良反應.
師兄你肯定冇事?? 還是你身子特別強壯??

酒精+藥真的有風險,所以不會飲酒
包膠處男 發表於 2022-10-23 13:06
各位師兄好,小弟將會單兵去曼谷,29/10-2/11,由於我年紀都唔細了,唔係後生仔,有時會力不從心同回氣慢,想盡慶啲玩得開心啲,請問可以喺曼谷邊度買偉哥?有勞各位師兄指點,感激不盡。

药房大把,最好少食
SIDEGRA 啦

但記住小心吾好帶出境

藥房買咗kamagra,真係唔錯,690b 7包
包膠處男 發表於 2022-10-30 19:15
藥房買咗kamagra,真係唔錯,690b 7包

師兄?

點解人地話1200銖50包

你690b 7包?
mm1234cc 發表於 2022-10-30 21:56
師兄?

曼谷一定貴。 芭堤亞就1500/50包。。。依家加咗1800
mm1234cc 發表於 2022-10-30 21:56
師兄?

唔知點解……
泰版偉哥同印度果凍我都試過,應該果凍方便D,不用水可服用
davidmills 發表於 2022-10-23 22:50
, 唉, 我都想食, 但小弟有高血壓食緊血壓藥, 真係唔敢試

可以問吓醫生先試,如果話得就叫寫醫生紙去買,名正言順,我試過咁做,而且偉哥初出係醫心脏病,副作用居然係醫性功能先變咗做主功能

一粒都可以拉,講波嘅細鬼試過上庭罰錢,最好睇開醫生叫佢幫手寫張醫生紙,長期袋住就算過海關查到都唔怕

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 02:22