剃鸠毛

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問曼谷邊度有剃鸠毛,技師要女.waxing都可以
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

La Nature Waxing,我wax過鸠毛,春袋毛和屎眼毛
技師還千叮萬囑叫我24小時 no sex, no exercise
我沒理她晚上直接就試槍,目測長了1寸

評分

參與人數 1魄力 0 0 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
TorontoCanada 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

bangkok_hero 發表於 2023-7-19 20:42
La Nature Waxing,我wax過鸠毛,春袋毛和屎眼毛
技師還千叮萬囑叫我24小時 no sex, no exercise

她是有道理的,因为那时皮肤上有肉眼看不见的细小伤口,容易被病毒、寄生虫等等乘虚而入。如果对方有病,性交过程中的分泌物沾染到皮肤上,病毒等就能突破原本的皮肤屏障。

C兄,安全第一。

評分

參與人數 1魄力 0 0 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
newbra 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

hungyiu 發表於 2023-7-19 19:51
請問曼谷邊度有剃鸠毛,技師要女.waxing都可以

師兄有呀!係Thonglor MoMo 後面有一間激光剃毛

仲有D技師幾靚女

Bibi Baxgkxk IPL Hxir Removal

評分

參與人數 3魄力 0 +60 魅力 +3 黃金 0 收起 理由
jenny2222 0 + 10 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!
TorontoCanada 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
settt 0 + 50 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!

查看全部評分

回復 settt ##4 的帖子

Spot on. Gotta listen to the professional
去幾日,為咗剃毛少咗24小時玩,唔值
bangkok_hero 發表於 2023-7-19 20:42

春袋毛: waxing 会不会很疼? 我怕疼啊

想想从蛋蛋那种张力很大的皮肤撕下来wax就觉得疼啊

另外请问技师是女的么?我不想男人给我wax 哈哈哈
TorontoCanada 發表於 2023-7-19 21:36
春袋毛: waxing 会不会很疼? 我怕疼啊

想想从蛋蛋那种张力很大的皮肤撕下来wax就觉得疼啊

全部女的,應該沒男人要做這行吧
袋皮那邊她會用一隻手拉著你的皮,然後另一個收挂掉那些脆掉的毛,所以不會撕拉你的蛋皮
比起痛,我覺得尷尬更難頂,需要維持狗爬姿勢,屎忽翹起來。
bangkok_hero 發表於 2023-7-19 22:14
全部女的,應該沒男人要做這行吧
袋皮那邊她會用一隻手拉著你的皮,然後另一個收挂掉那些脆掉的毛,所以不會撕拉你的蛋皮
比起痛,我覺得尷尬更難頂,需要維持狗爬姿勢,屎忽翹起來。

哈哈哈
我不尷尬,只要女生漂亮就行哈哈
Soi 24嘅日按店Aurora, 囡囡幫你剃毛只需要加300B。
sathai 發表於 2023-7-19 20:57

仲有D技師幾靚女

係幾靚女喎, 有無其他服務?! 完了先再剃
回復 CPKELVIN ##11 的帖子

請問師兄 咁係完左再剃嗎?
a12288128 發表於 2023-7-20 03:03
回復 CPKELVIN ##11 的帖子

請問師兄 咁係完左再剃嗎?

我未試過, 不過我估你可以叫佢攪完左再剃嘅。

剃完要休戰唔好掛
fy9413 發表於 2023-7-20 02:55
係幾靚女喎, 有無其他服務?! 完了先再剃

果度經常有妹妹去剃毛毛,可能撞啱到更正
sathai 發表於 2023-7-19 20:57

仲有D技師幾靚女

D靚女剃毛女妓師
一路剃。。。你一路扯旗
隨時顏射D女妓師
咁好難專心幫你剃喎
hardjob 發表於 2023-7-20 14:17