樓主: iamopo

[情報] 請問大家做乜嘢Apps識SP

洗乜識啫,鳩痕咪畀錢叫雞lol😅
我衰d , 講隻下架app 俾你啦, hks , 呢個app 我印象食過3個, 個數有少冇多
heymandi 呢隻, 我覺得最難, 只係約到女仔食飯, feel 到冇下文都唔問了
之外各大討論區你都可以試下, 去得都係無主孤魂悶悶地, 呢度我打滾左好耐, 食過大約5個
你仲要預app 食得質素都有返咁上下, 200 幾磅又有, 思覺失調又有, 要你奶西又有(唯一呢樣我say no)
430小朋友 發表於 2023-8-28 04:15
我衰d , 講隻下架app 俾你啦, hks , 呢個app 我印象食過3個, 個數有少冇多
heymandi 呢隻, 我覺得最難, 只 ...

多謝師兄資訊
小弟都想搵SP
奈何真係無時間溝女
最後都係放棄
叫雞最實際
用手機回應 430小朋友 #23 的帖子

奶閪好平常啫,條女出來俾你屌就係想揾人奶塊閪,奶得佢冧做埋sp,叫鷄錢慳吾少,不過依家時鐘都吾平
Hmd好似玩盲盒
Hmd依家都好難加到女,一係話外協一係就肥嘢,又少叔控,間中悶悶哋都是上去按下
fwing120 發表於 2023-9-3 14:35
Hmd依家都好難加到女,一係話外協一係就肥嘢,又少叔控,間中悶悶哋都是上去按下

有冇遇過正嘢
Hmd對我嚟講好難,衹有幾類人揾到食,40+更難揾到食,何况自己50+仲難,除非明買明賣
用手機回應 rilakkuma10 #24 的帖子

SL先要溝,sp使乜溝,基本上肯轉app傾一兩日,啱咀型就食得啦,之後再講可吾可以長啪就睇你表现啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 06:12