樓主: Cincinnati

[LB短片分享] 三年嘅打飛機片流出(自己流出自己)upload多次

3 \+ c4 t5 {9 [  n3 z9 B( n5 o0 t
141有冇話邊個識玩,驚痛同整傷,點解硬左會易啲,我年紀唔大
本帖最後由 seafoodfans 於 2023-8-31 20:05 編輯 * C% {, v3 @  b+ K2 [0 Z; s' ?4 h
Cincinnati 發表於 2023-8-31 17:04 ( A+ f1 ~! C7 N4 A
141有冇話邊個識玩,驚痛同整傷,點解硬左會易啲,我年紀唔大

- z3 A# V" p7 e7 H5 t: H5 d, }2 f
可能軟既無性衝動掛,總之我就要硬既先玩得過引,唔會痛,越硬越可以隊快 d。越爽,插住黎屌西,條女都話爽… 141 睇廣告啦,有個玩左好多年。3 I) ]5 k( c' ]' m
  e$ j( U  V/ s8 g
印像中第一次已經高潮叠起,係我件老姣西唔知邊度學返黎既,用支 4mm 既不銹鋼珠仔條,從此上引… 而家多數用 9mm 珠條或 9.5mm 直條, 入 9 寸幾 頂埋前列腺,屌窿就用 6 寸珠條,條鳩底一粒粒珠突出黎,屌到 d 女嗌救命,第二次又要…… 前後一齊捅鋪鋪射到清袋腳軟。
seafoodfans 發表於 2023-9-1 04:04 % ?+ o% n! u. I5 C$ g
可能軟既無性衝動掛,總之我就要硬既先玩得過引,唔會痛,越硬越可以隊快 d。越爽,插住黎屌西,條女都話 ...

& c* K3 j- N, ^. @9 K( @& e3 A' z我一插馬眼已經會軟左,插之前係咪要消毒,我上網睇都話要極度乾淨嘅情況下先好玩
& S5 d# k5 F$ }6 O你入到可以頂前列腺,咁你已經係高手黎,我學唔到,入左珠條條野會突一粒粒野出黎?你射嘅時候係咪都要蚊返出黎
" \) W  }' L6 r- ]  \
Cincinnati 發表於 2023-9-1 09:37 : s/ v  t: |+ ]' K: a
我一插馬眼已經會軟左,插之前係咪要消毒,我上網睇都話要極度乾淨嘅情況下先好玩
' @! s, ]" @" T9 j: B( @你入到可以頂前列腺,咁你已經係高手黎,我學唔到,入左珠條條野會突一粒粒野出黎?你射嘅時候係咪都要蚊返出黎
$ Y8 w/ K" M) k; h, q3 s0 c3 @: _7 Z

& b) J! O* _6 s5 ]8 b買 d 靚既不銹鋼造的,洗乾淨,用前滾水沖下佢。重可以玩埋冰火,一杯熱水一杯冰水…… 幼既射得勁會成支射埋出黎,粗到有壓迫感既要抽出黎射… 鳩窿唔係係正中,係偏近鳩下邊好近皮,所以條鳩下面會一粒粒珠突起幾乎突到成條鳩咁長。我未試過比人插住珠條屌屎忽,唔知乜感覺,但我插住珠條屌人就玩得多,多數都爽到反白眼… 我唔係高手,玩鳩眼條都係玩左年幾。 我係老野,玩左幾十年玩到滑晒牙,一般所謂正常屌西早就無興趣,(我只鐘意女人,玩雞鴨妖都係同女人一齊玩)。所以唔啱 key 既會比鬧變態…
! e. q" R  k/ R. p0 v3 V3 E
/ D8 P7 ]# V2 X' I9 S2 L' F千其唔好買中間有窿既鳩眼條,好難清洗同好多做得唔好… 軟膠既都唔好,難洗乾淨易斷…8 F" d' D; E2 d: v* j7 v
本帖最後由 Cincinnati 於 2023-9-2 04:52 編輯 # e0 A, O+ ~. E- e5 ]9 I0 O6 t; W
seafoodfans 發表於 2023-9-2 00:19 , G4 `: T* ]+ ]! \0 @' p
買 d 靚既不銹鋼造的,洗乾淨,用前滾水沖下佢。重可以玩埋冰火,一杯熱水一杯冰水…… 幼既射得勁會成支 ...

; A2 j6 b1 t$ ?9 f8 s2 ^  f
2 B- ^' U0 x( L# {我本身買左嘅係軟膠,咁我試下買個不鏽鋼珠條,自己試下先

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-31 06:14