[食家報告] 新宿泡泡浴(之加價加到離曬譜)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見新宿的報告比較少人寫,今日都分享一下新宿的。

新宿之前本人常去的是Barubola,疫情的時候沒任何額外費用,
對外國人非常友好....
最近日本高通脹搞加價其實可以接受的...但意想不到的是五月份一次加價
外國人直接+5000 gaijin Tax
而今個月,距離上次加價才過了三個月不到,外國人額外料金直接跳到1萬....

不過老實講,間店裝修好,女女質量又幾好,除了在服務踩過一兩次雷之外,基本上係顏值和身材上面好少踩雷...而本指名多的還會帶星星,額外再加3k或5k,本指名再+2k
所以今次加價實在太狠了⋯⋯某些情況下外國人玩五十分鐘嘎價錢相當於日本人玩90分鐘... 以後可能少去了...

附近還有幾間角海老旗下的,也是+1w,但質量麻麻,有啲房間裝修也很一般般...個人感覺適合偶爾去發掘一下有沒意外之喜...
還有一間叫donjuan的問過價好似要加2萬...就仲未試...

没有办法吧
除非你的日语好到店员认不出
不然需要加外国人料金很正常
不过50 90分钟也是+1w就是有点过高
回復 leoleo92 ##3 的帖子

我日語已經接近母語了,問題係店員已經認得我...
回復 fengyuelou ##2 的帖子

還漲?能不能對待在日的老顧客好一點啊⋯⋯
90分鐘加一萬系有點離譜⋯⋯
回復 cronaldo21 ##6 的帖子

50分鐘都加一萬真系難頂。我本身幾鍾意點短course試水,好野就第二次90/120⋯⋯
現在人氣5星(+5k),50min初次就要4萬1.....
raymondyry 發表於 2023-8-21 17:12
回復 leoleo92 ##3 的帖子

我日語已經接近母語了,問題係店員已經認得我...

那就没有办法
认得你 也要收你外国人料金
咁即係幾錢50分鐘?
我玩開吉原都9萬120分啦!相比吉原貴定平?
回復 vv369 ##9 的帖子

3萬6到4萬1左右。主要係之前沒外國人料金,一下加咁多難頂
raymondyry 發表於 2023-8-21 18:53

咁計落都平過吉原高級啦,如果女質素高米算囉!

官網直接寫外國人加一萬,每個女孩看等級加錢

也沒氣墊床的樣子?

確實有點貴
yen還算平
係咪大部分 外人都要癖錢
raymondyry 發表於 2023-8-21 18:53

佢對你呢類熟客都係咁就算啦, 證明係無良店
百物騰貴,只有人工冇貴到
新宿一定貴啦
fengyuelou 發表於 2023-8-21 16:16
回復 raymondyry ##1 的帖子

现在去Barubola的人太多了。

啲女好正咩? 收得12萬, 2HRS 大把選擇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 20:20